Welkom op onze website

Wij zijn Martine en Maurits, woonachtig in Zandhoven (België).

Ons appartement in Mar de Pulpi is rustig gelegen, ongeveer 1 km verwijderd van San Juan de los Terreros, waar winkels, gezellige terrasjes, restaurants en een duikclub te vinden zijn.

Gsm: +32 494544996 of +32 496029194

Met vriendelijke groeten,

Maurits & Martine

Deel deze pagina

Mar de Pulpí ligt in een nieuwe wijk van San Juan de los Terreros grenzend aan de naburige gemeente Pozo del Esparto.

Het is gebouwd als een wit, mediterraan dorp met lage wooneenheden en kronkelende wandelpaden langs patio’s en weelderige tuinen. Het heeft als grote troef zijn ligging aan het strand.

Het luxueus complex biedt ook een winkelcentrum met een supermarkt, enkele restaurants en bars. Het geheel is omkaderd met een uitgestrekte parktuin met exotische beplanting.

Er zijn vele faciliteiten: speeltuinen voor de kinderen, fitnesstoestellen in openlucht, wandelpaden met zitbanken, pergola’s, fonteinen, zelfs een doolhof. Er is ook heel veel ruimte voor sportbeoefening. San Juan de los Terreros telt 325 dagen zon per jaar en de gemiddelde jaartemperatuur is 18°C (in de zomer 26°). Ideaal dus om te sporten. Je vindt er dan ook een enorme waaier aan mogelijkheden: atletiek, balsport, diepzeeduiken, fitness, golf, kajak, loopcircuits, mountainbike, padel, wandelroutes, wielersport, surf, tennis, zwemmen …

De streek is ruw, de bevolking uiterst vriendelijk .... nog een stuk "echt Spanje".
Wil je een rustige en aangename vakantie? Laat het ons weten via mail of bel ons even.....