Deel deze pagina

Beschrijving

Mooi appartement met 2 terrassen gelegen aan het zwembad met 2 jacuzzi's en sauna.
Het appartement heeft 2 slaapkamers (5 slaapplaatsen), 2 badkamers, een volledig ingerichte keuken en woonkamer. Een mooi en gezellig terras met bergzicht aan de straatkant, het 2de terras kijkt uit op het zwembad. Het is zeer rustig gelegen met parkeerplaats vlak voor de deur en een staanplaats in de garage.

Het appartement is gesitueerd in een moderne urbanisatie. Een korte wandeling door het complex brengt je naar het strand en de mooi aangelegde boulevard. Voor de kinderen zijn er speeltuigen en fitnesstoestellen voorzien.
De strandbar met zijn frisse drankjes en lekker eten nodigen je uit tot aangename momenten!
In de "Centro Commercial" bevindt zich een supermarkt, restaurants en een ijssalon (tijdens de zomermaanden). In de "sportshop" kan je mountainbikes en kayaks huren en er is eveneens een fitnesszaal aanwezig.
Tijdens de zomermaanden worden er allerhande activiteiten georganiseerd voor groot en klein (o.a. hiking tours, nordic walking, yoga, snorkelen ...). Voor de kleintjes is er een junior club.
Naast het complex bevinden zich de sportvelden: tennis, basket, paddel, voetbal e.a. (toegankelijk voor de bewoners van Mar de Pulpi).

Het complex ligt juist naast de zeer gezellige gemeente San Juan De Los Terreros (+/- 800m), met sfeervolle bars, restaurants, een echt Belgische bistro, winkeltjes, duikersclub e.a.
De stranden zijn zeer verzorgd en kindvriendelijk en zijn zeker aan te raden voor families met kinderen.

Voor mensen met klachten van reuma, artritis of problemen met gewrichten, is deze streek zeker aan te raden (droge en warme lucht) .
Vraag vrijblijvende inlichtingen via

info@mardepulpi.be

Aan te raden.

Prachtig gelegen appartement juist buiten San Juan de los terreros.
Wil je een rustige en een zeer aangename vakantie? Dan is dit the place to be!!

Opmerkingen

marja cordes

20.08.2020 17:53

Goedenavond, fijn dat uw appartement beschikbaar is in deze periode. Ik ken fase 1 niet, mijn zus heeft een appartement in fase 3.Is dit appartement met een dakterras? Mvgr marja cordes

Martine Janssens

20.08.2020 18:15

Wij hebben jullie een mailtje gestuurd.